Hello

Femke De Witte

Welkom, ik ben Femke De Witte en sinds mijn verhuizing vanuit België werkzaam als interieurontwerper vanuit Rotterdam. Ik ontwerp ruimtes voor bedrijven, horeca en winkels. Mijn ontwerpen vertalen het karakter van een bedrijf of merk naar de juiste vormen en materialen. De focus ligt op het concept en de ergonomie, aangevuld met maatwerk en bestaande designs. Het gamma is groot en ik help je graag met het maken van de juiste keuzes. Want net als een grafische identiteit wordt jouw merk of bedrijf versterkt door een passend interieur. Want ook dat hoort bij een professionele uitstraling!

Daarnaast richt ik me op het ontwerpen van meubels: minimalistische designs opgebouwd uit staal en hout die ik met heel veel liefde laat produceren in Nederland. De ontwerpen zijn multifunctioneel en tijdloos, zodat ze nooit gaan vervelen. Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje.

Tijdens het ontwerpproces dat – zelfs in het digitale tijdperk – start met pen en papier, ben ik altijd op zoek naar het evenwicht tussen functionaliteit en esthetiek. Pure vormen en subtiele accenten. In die zoektocht word ik geïnspireerd door architectuur, grafische vormen en mooie lettertypes. Want schoonheid is echt overal!

Heb je een opdracht die mij op het lijf geschreven is of interesse in één van mijn meubels? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen en wie weet creëer ik binnenkort jouw inspirerende interieur!